Droogbloemen bestellen

 

Wil jij droogbloemen, een droogboeket, accessoires of droogbloem creaties bestellen? Dan ben je hier op de goede plek. De shop staat boordevol items die je via de webshop kan bestellen. De items worden met zorg verpakt en verzonden. Keuzestress of is het droogboeket of creatie die jij wilde net uitverkocht? Dan kan je altijd een berichtje sturen naar hallo@mrswildflower.nl voor extra keuze hulp. Natuurlijk kan ik ook creaties op maat maken stuur me dan even een berichtje en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Droogbloemen cadeau bestellen

 

Mocht je een item uit mijn shop cadeau willen geven dan kan dat natuurlijk! We hebben speciale cadeaus in de vorm van brievenbuspakjes met bijvoorbeeld droogbloemen of een DIY pakket. Denk ook eens aan een droogboeket met een kaartje, een duurzaam cadeau waar de ontvanger lang plezier van heeft.

Bij het afrekenen kan je in de bestelnotities een tekst opgeven welke op het kaartje moet komen. Je kan ook een ander verzendadres opgeven zodat het droogboeket direct bij de jarige/gelukkige ontvanger afgeleverd kan worden.

Verzenden

 

We verzenden de droogboeketten met PostNL door heel Nederland en België (en daarbuiten). De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het bestelproces. Bij het verzenden van de droogboeketten en creaties hergebruiken we zo veel mogelijk verpakkingsmateriaal. We zetten de boeketten en droogbloemen goed vast maar droogbloemen zijn erg kwetsbaar en het kan gebeuren dat er tijdens het transport een bloemetje afbreekt. Mocht er echt iets kapot zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag en kunnen we samen tot een oplossing komen.

Retourneren

 

Mocht er iets kapot zijn, heb je een klacht of ben je toch niet zo blij met je aankoop? Dat kan natuurlijk gebeuren. Stuur dan even een berichtje naar hallo@mrswildflower.nl.

  • Je bestelling retourneren kan binnen 14 dagen.
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in ontvangst als deze in originele staat inclusief labels & in de orginele verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd.
  • Raakt je retourzending vermist? Zonder Track & Trace code kunnen we dan helaas niets doen. Bewaar je Track & Trace code dus goed!
quote-like-wildflowers
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.